1. Pieczenie ziemniaka

Ziemniaki pieczemy w specjalnym piecu który zapewnia delikatną i miękką zawartość. Dobrze upieczony ziemniak to podstawa idealnego w smaku kumpira!

2. Dodatki podstawowe

Do ziemniaka dodajemy masło czosnkowe, ser żółty i świeże przyprawy. Dzięki temu masa w ziemniaku staje się idealnym miejscem na dodatki.

3. Mieszamy

Przygotowaną podstawę dokładnie mieszamy wewnątrz ziemniaka. W ten sposób tworzymy przepyszną, jednolitą masę.

4. Dodatki kluczowe

W zależności od Twoich preferencji do kumpira dodajemy wybrane przez Ciebie składniki warzywne lub mięsne.

5. Czas na sos

Czas na Twoją inwencję! Wybierz sos który najlepiej będzie pasował do Twojego kumpira. Do wyboru masz ketchup, sos 1000 wysp, sos czosnkowy, tzatziki i sos ostry!

6. Czas na jedzenie!

Przygotowany kumpir to gwarancja pysznego smaku. Życzymy smacznego!